Helena

Hei, Helena tässä.

Synnyin Perhossa vuonna 1988 ja olen ollut seinäjokinen vuodesta 2006 asti. Olen kasvanut lapsuuteni 1990-luvun maaseudulla isossa perheessä. Minulla on 14 sisarusta ja olen myös isosta suvusta. 

Perheeseeni kuuluu puolisoni Sami ja poikani Juho. Juho on monidiagnoosinen erityislapsi ja nykyisin hän asuu erityislasten- ja nuortenkodissa Vanamossa Eskoossa Seinäjoella.

Luonteeltani olen luova, herkkä ja empaattinen ihminen. Minussa on myös käytännönläheinen puoli, joka ei pelkää tarttua toimeen. Täytettyäni 30 tajusin olevani myös suurimmalta osin introvertti. Musiikki, kirjallisuus, taide, liikunta ja terveellinen elämäntapa ovat osa minua ja kiinnostuksen kohteitani. Rakastan suomalaisia perinteitä ja luontoa. Voin hyvin metsässä, puhtaan luonnon keskellä. Luonto antaa minulle voimaa ja toisinaan palauttaa niitä voimavaroja, joita erityisherkkänä arjessa menetän.

Toimin yrittäjänä ja vapaana taiteilijana Seinäjoella sekä vien työn ohella opintojani eteenpäin. Luulen, että halu kehittää itseään kulkee mukanani läpi elämän. 

Perheeni mökki Kivijärvellä on minulle rakas paikka ja tärkeä tukikohta, jonne menen tarpeen vaatiessa aivan yksin. 

    

Kuvaaja: Juha Kontiainen
Kuvaaja: Juha Kontiainen