Tervetuloa, kaunokainen

22.09.2020

Olin etsinyt vuoden verran hinta-laatusuhteeltaan sopivaa pianoa. Olin oikeastaan odottanut myös sopivaa hetkeä. Sopiva aika ja hetki tuli sen myötä, kun päätin lopettaa salibandyn. 

Muutos tosiaan voi olla aivan valtava mahdollisuus. Nyt on aika panostaa työhön ja opintojen eteenpäinviemiseen.

Päätimme ulkoistaa kuljetuspalvelun ja Muuttopalvelu Rantanen hoiti raskaan ja arvokkaan lastin perille turvallisesti. 

Rakkaus pianoon on ollut suuri ja luonnollinen asia elämässäni, vaikka harmikseni musiikin saralla on ollut taukoja aikuisuudessa, ja se on ollut minulle iso aukko. 

Istahdin ensimmäistä kertaa pianotunnille ollessani 9-vuotias. Siitä on nyt 23 vuotta aikaa, ja elämää paljon siinä välissä.

Nyt minulla on ajatus, että haluan jakaa rakkauttani ja osaamistani musiikkiin. Haluan hyödyntää  osaamistani myös rentoutusvalmentajana (SHL), ja tarkoitus olisi alkaa toteuttamaan omannäköistä musiikkivalmennusta pianonsoiton vasta-alkajille.

Tunnen suurta kiitollisuutta tänä päivänä siitä, että vanhempani mahdollistivat minulle musiikkiharrastuksen ollessani lapsi ja olen saanut kasvaa musiikin ympäröimänä. 

Soitin hämärässä huoneessa Finlandia-hymniä yhtenä rauhallisena iltana viime viikolla. 9-vuotiaana en olisi uskonut, että joku päivä soitan vielä ilman nuotteja eikä tarvitse edes katsoa koskettimia.