Kaikki mitä tiedän elämästä -äänikirja

24.10.2021

Kaikki mitä tiedän elämästä (MP3) perustuu Helena Syrjälän aiemmin julkaisemaan runokokoelmaan (painettu kirja, 2019 Mediapinta Oy).

Äänikirjan kustantaja on Helena Syrjälä ja Cordial Voice.

Kaikki mitä tiedän elämästä -äänikirja syntyi kirjailija-pianisti Helena Syrjälän ja muusikko-äänisuunnittelija Sami Lustin yhteisprojektina. Kirjan kannen kuva on sekä painetussa kirjassa että digitaalisessa äänikirjassa Juha Kontiaisen tuotantoa, kuvauksessa on käytetty päällekkäisvalotustekniikkaa.

Sami Lust työskentelee suunnittelevana äänimestarina                                      Seinäjoen kaupunginteatterissa sekä yrittäjänä                                                                    Owl Mediassa (https://www.owlaudiomedia.com/) .

Sami Lustilla on kattava osaaminen äänisuunnittelun ja äänitekniikan ympärillä, jonka lisäksi hänellä on vuosien kokemus muusikkona yhtyetoiminnassa. Hän vaikuttaa muusikkona                                                                Pop Metal -yhtyeessä Segmentia.  

Sami Lust ja Owl Media toimikin äänikirjaprojektissa äänisuunnittelun ja ääniteknisen työn vastuutuottajana.

Helena Syrjälä on soittanut pianoa lapsuudesta asti ja saanut musiikinopetusta Keski-Pohjanmaan konservatoriossa, pääaineena piano (musiikin perusteet). Tänä vuonna julkaistaneen vielä kaksi kaunokirjallista teosta Helena Syrjälän kirjallista tuotantoa täydentämään.

Äänikirja on Sami Lustin ja Helena Syrjälän yhteinen taiteellinen teos:  yhteinen näkemys siitä, kuinka äänitehosteilla ja sävelletyllä musiikilla on pyritty rikastamaan ja syventämään runojen maailmaa. Äänikirja on aivan erilainen kokemus kuin painetun kirjan lukeminen - enemmän tunnetta, syvempi kokemus. Kahden taiteilijan osaamisen yhteensovittaminen mahdollisti äänikirjaprojektin, vuoden sisällä Sami Lust ja Helena Syrjälä ovat aloittaneet myös säveltämään yhdessä rentoutumiseen ja mentaalivalmennuskäyttöön soveltuvaa musiikkia.

Äänikirjassa runouden laji on suomalainen moderni lyriikka. Runot ovat helppotajuisia ja äänitehosteilla sekä musiikilla höystettynä sopivat monen kuulijan korvaan.

Äänikirjan teosesittelyn voi ottaa mukaan osaksi Helena Syrjälän kirjailijavierailua, mikäli olet kiinnostunut kirjailijavierailun tilaamisesta esimerkiksi tapahtumaanne, koululle, kirjastoon tai yrityksenne tiloihin, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla 044 0466242 / Helena Syrjälä tai cordialvoice@helenasyrjala.fi.

Voit tilata kirjailijavierailun myös Lukukeskuksen kautta :

https://kirjailijavierailut.lukukeskus.fi/etusivu/