Cordial Voice -mentaalivalmennus

Cordial Voice -musiikkirentoutus

Rentoutusohjauksessa keho ja mieli pyritään rauhoittamaan tunnelmallisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Ohjaus sisältää myös rauhallista, tilanteeseen sopivaa musiikkia.

Rentoutusohjauksessa pyritään rauhoittamaan hermostoa ja vähentämään stressihormonien eritystä. Rentoutuminen lievittää jännitystiloja ja edistää psyykkistä ja fyysistä palautumista.

Rentoutumisella voidaan saavuttaa monia hyötyjä kuten mielihyvähormonien erityksen lisääntyminen, aineenvaihdunnan rauhoittuminen, unen ja levon laadun paraneminen, kivun kokemus voi lievittyä ja ääreisverenkierto vilkastuu, jolloin happi ja ravinteet kulkevat kehossa tehokkaammin. 

Rentoutusvalmennus on lempeä vastalause nykyajan hektisessä, vaativassa ja ärsykkeiden täyttämässä yhteiskunnassamme.

Kenelle rentoutus sopii?

Rentoutus sopii kaikille, jotka haluavat edistää palautumista ja vahvistaa omia voimavarojaan. Rentoutusohjaus voi soveltua hyvin ihmisille, jotka ovat stressaantuneita ja kuormittuneita. Erilaisista univaikeuksista kärsivät voivat saada apua rentoutusohjauksesta, jolloin nukahtaminen voi olla helpompaa ja unen laatu voi parantua.

Rentoutus on oivallinen lahja  esim. opiskelijalle, morsiamelle, odottavalle äidille tai jollekulle, joka kaipaa hemmottelua ja pysähtymistä kiireisen arjen keskellä.

Rentoutusohjaus soveltuu erinomaisesti myös urheilijoille yhtenä psyykkisen valmennuksen osa-alueena, sillä se edistää palautumista, vahvistaa kehoa, mieltä ja keskittymiskykyä sekä valmistaa suorituksiin. 

Cordial Voice -suggestorentoutus

Suggestorentoutusohjauksessa työskennellään jonkin tavoitteen edistämiseksi, joka palvelee yksilön tai ryhmän tarpeita ja hyvinvointia. Alkukartoitus voidaan tehdä puhelimitse, sähköpostin välityksellä tai kasvotusten ensimmäisellä tapaamiskerralla. Ohjauskerrat sisältävät keskustelua ja syvärentoutusohjauksen.

Suggestorentoutusohjauksessa pyritään viemään keho syvärentoutuneeseen tilaan, jolloin keho lähestyy hypnoottista tilaa tai saattaa siirtyä jopa hypnoosin puolelle. 

Syvärentoutusohjaus toteutuu rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Käytän ohjauksessa rauhallista ja tilanteeseen sopivaa musiikkia. 

Kenelle tämä tavoitetyöskentely ja rentoutusohjaus soveltuu?

Autan mielelläni ihmisiä, jotka tarvitsevat työkaluja omien vahvuuksien löytämiseen, erilaisiin elämän valintatilanteisiin,  jännityksen hallintaan, itsetunnon ja itsevarmuuden vahvistamiseen tai esim. esiintymisvarmuuden ja urheilusuoritustensa parantamiseen. 

Keskustelun ja suggestorentoutuksen avulla on mahdollista päästä eroon esim. haitallisista uskomuksista tai negatiivisista ja kuormittavista tunteista, jotka vaikuttavat elämään.

Tavoitetyöskentely sopii myös niille, jotka haluavat mennä kohti terveellisempää elämäntapaa tai haluaisivat aloittaa liikunnan harrastamisen. 

Urheilijoiden kanssa suggestorentoutustyöskentelyllä voidaan edistää kehon palautumista, parantaa keskittymiskykyä, suorituskykyä ja vahvistaa urheilijan psyykettä kokonaisvaltaisesti omien tavoitteiden ja arjen hallinnassa.

Työskentely perustuu ehdottomaan luottamukseen, jokaisen ihmisen yksilölliseen arvostukseen ja positiiviseen psykologiaan. Hyödynnän työskentelyssä luovuuttani, taiteellisia menetelmiäni ja näkemyksiäni. Toimin Suomen hypnoosiliiton eettisten ohjeiden ja arvojen pohjalta. Ota yhteyttä

Cordial Voice
Falanderinkatu 18 A 3, 60200 Seinäjoki

Puhelinnumero
044 0466242

Sähköposti
cordialvoice@helenasyrjala.fi