Cordial Voice -mentaalivalmennus

Cordial Voice -musiikkirentoutus

Rentoutusohjauksessa keho ja mieli pyritään rauhoittamaan tunnelmallisessa ja rauhallisessa ympäristössä rentoutusohjauksen avulla. Ohjaus sisältää myös rauhallista, tilanteeseen sopivaa musiikkia.

Ohjauksessa käytetään Helena Syrjälän ja Sami Lustin säveltämää musiikkia tai Owl Medialta tilattua musiikkia, sisällöt on suunniteltu palvelemaan mentaalivalmennusta. Cordial Voice toimii yhteistyössä äänisuunnittelija Sami Lustin kanssa (Owl Media) https://www.owlaudiomedia.com. 

Rentoutusohjauksessa pyritään rauhoittamaan hermostoa ja tasapainottamaan stressihormonitasoja. Rentoutuminen lievittää jännitystiloja ja edistää psyykkistä ja fyysistä palautumista.

Rentoutumisella voidaan saavuttaa monia hyötyjä:

mielihyvähormonien erityksen lisääntyminen, aineenvaihdunnan rauhoittuminen, kehon kokonaisvaltainen palautuminen, suoritukseen valmistautuminen, unen ja levon laadun paraneminen, kivun kokemus voi lievittyä ja ääreisverenkierto vilkastuu, jolloin happi ja ravinteet kulkevat kehossa tehokkaammin. 

Rentoutusvalmennus on lempeä vastalause nykyajan hektisessä, vaativassa ja ärsykkeiden täyttämässä yhteiskunnassamme.

Ohjaus perustuu tietoiseen läsnäoloon sekä positiiviseen psykologiaan luovia työkaluja hyödyntäen. 

Kenelle rentoutus sopii?

Rentoutus sopii kaikille, jotka haluavat edistää palautumista ja vahvistaa omia voimavarojaan. Rentoutusohjaus voi soveltua hyvin ihmisille, jotka ovat stressaantuneita ja kuormittuneita. Erilaisista univaikeuksista kärsivät voivat saada apua rentoutusohjauksesta, jolloin nukahtaminen voi olla helpompaa ja unen laatu voi parantua.

Rentoutus on oivallinen lahja  esim. opiskelijalle, morsiamelle, odottavalle äidille tai jollekulle, joka kaipaa hemmottelua ja pysähtymistä kiireisen arjen keskellä.

Rentoutusohjaus soveltuu erinomaisesti myös urheilijoille yhtenä psyykkisen valmennuksen osa-alueena, sillä se edistää palautumista, vahvistaa kehoa, mieltä ja keskittymiskykyä sekä valmistaa suorituksiin. 

Cordial Voice -suggestorentoutus

Suggestorentoutusohjauksessa työskennellään jonkin tavoitteen edistämiseksi, joka palvelee yksilön tai ryhmän tarpeita ja hyvinvointia. Alkukartoitus voidaan tehdä puhelimitse, sähköpostin välityksellä tai kasvotusten ensimmäisellä tapaamiskerralla. Ohjauskerrat sisältävät keskustelua ja syvärentoutusohjauksen.

Suggestorentoutusohjauksessa pyritään viemään keho syvärentoutuneeseen tilaan, jolloin keho lähestyy hypnoottista tilaa tai saattaa siirtyä jopa hypnoosin puolelle. 

Syvärentoutusohjaus toteutuu rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Käytän ohjauksessa rauhallista ja tilanteeseen sopivaa musiikkia. 

Kenelle tämä tavoitetyöskentely ja rentoutusohjaus soveltuu?

Autan mielelläni ihmisiä, jotka tarvitsevat työkaluja omien vahvuuksien löytämiseen, erilaisiin elämän valintatilanteisiin,  jännityksen hallintaan, itsetunnon ja itsevarmuuden vahvistamiseen tai esim. esiintymisvarmuuden ja urheilusuoritustensa parantamiseen. 

Keskustelun ja suggestorentoutuksen avulla on mahdollista päästä eroon esim. haitallisista uskomuksista tai negatiivisista ja kuormittavista tunteista, jotka vaikuttavat elämään.

Tavoitetyöskentely sopii myös niille, jotka haluavat mennä kohti terveellisempää elämäntapaa tai haluaisivat aloittaa liikunnan harrastamisen. 

Urheilijoiden kanssa suggestorentoutustyöskentelyllä voidaan edistää kehon palautumista, parantaa keskittymiskykyä, suorituskykyä ja vahvistaa urheilijan psyykettä kokonaisvaltaisesti omien tavoitteiden ja arjen hallinnassa.

Työskentely perustuu ehdottomaan luottamukseen, jokaisen ihmisen yksilölliseen arvostukseen ja positiiviseen psykologiaan. Hyödynnän työskentelyssä luovuuttani, taiteellisia menetelmiäni ja näkemyksiäni. Toimin Suomen hypnoosiliiton eettisten ohjeiden ja arvojen pohjalta. Hinnasto

Yksilörentoutusohjaus n. 60 min 

Sisältää alkukartoituksen puhelimitse tai kasvotusten, tuokio sisältää rentoutusohjauksen + sopivaa taustamusiikkia

Käyntiosoite: Falanderinkatu 18 a 3 60200 Seinäjoki

49€/krt (sis. alv 24%)


Yksilörentoutusohjaus n. 60min  x  3

 3 ohjauskertaa 


Sisältää alkukartoituksen puhelimitse tai kasvotusten, tuokio sisältää rentoutusohjauksen + sopivaa taustamusiikkia

Käyntiosoite: Falanderinkatu 18 a 3 60200 Seinäj

129€ (sis. alv 24%)

Ryhmien ohjaus

Rentoutusohjaus / meditaatiot ryhmille, sisältö ja tavoitteet kartoitetaan tarpeen mukaan

sop. mukaan

Mentaalivalmennus urheilijalle

Sisältää palautumista vahvistavaa rentoutusohjausta sekä tavoitteita, keskittymistä ja yksilöllisiä vahvuuksia tukevaa suggestorentoutusohjausta ja tavoitetyöskentelyä

49€/krt(sis. alv 24%)

Ota yhteyttä

Cordial Voice
Falanderinkatu 18 A 3, 60200 Seinäjoki

Puhelinnumero
044 0466242

Sähköposti
cordialvoice@helenasyrjala.fi