Kaikki tekstit

Olin etsinyt vuoden verran hinta-laatusuhteeltaan sopivaa pianoa. Olin oikeastaan odottanut myös sopivaa hetkeä. Sopiva aika ja hetki tuli sen myötä, kun päätin lopettaa salibandyn.

Yrittäjyys

05.09.2020

Yrittäjyys sen eri muodoissa merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Maaliskuussa alkaneen yhteiskunnallisen tilanteemme vuoksi yrittäjyys on näyttäytynyt myös ihan uudessa kontekstissa.

Elämä antaa joskus merkkejä. Välillä on vaikea tietää, tulkitseeko merkkejä oikein, mutta toisinaan ei voi erehtyä. On pakko pysähtyä tai valita uudelleen.

Kevät on yleensä ikkunanpesujen kuuminta aikaa, mutta ikkunat voi pesettää aivan mainiosti kesäkuussakin, kun pahin siitepöly on laskeutunut.

Rekisteröin keväällä aputoiminimen Cordial Voice (engl. cordial = sydämellinen, syvä, voimakas). Olin pitkään pohtinut sopivaa aputoiminimeä.

Olen vahvistunut siinä ajatuksessa, että ihmisen tulee rohkeasti luottaa itseensä ja pyrkiä toteuttamaan itseään. Mielestäni kannattaa kuunnella omaa intuitiota, kehoa ja mieltä, koska jossain vaiheessa viestejä ei kuitenkaan voi välttää kuulemasta - keho kertoo tavalla tai toisella.

Musiikki on ollut osa elämääni oikeastaan kohdusta asti. Piano on kuulunut aina lapsuudenkotini vakiokalusteeksi. Piano tai flyygeli on minulle kaluste, jonka olemassaolo on minulle luonteva asia.