Kaikki tekstit

Näyttelykiertue "Vain sinä olet kulkenut polkuasi" jatkuu Jalasjärven kirjastossa 2.5.2022-31.5.2022. Näyttely pohjautuu Helena Syrjälän kahteen ensimmäiseen runoteokseen Vain sinä olet kulkenut polkuasi ja Kaikki mitä tiedän elämästä.

Pitkästä aikaa kirjallisuus kokoaa ihmisiä yhteen. Pohjanmaan Kirjailijat ry:n järjestämä Pohjalainen kirjan päivä järjestetään upeissa puitteissa Kalevan Navetassa Hugo-salissa lauantaina 19.3.2022.

Vain sinä olet kulkenut polkuasi -runonäyttely pohjautuu Helena Syrjälän aiemmin julkaistuihin runokokoelmiin Vain sinä olet kulkenut polkuasi, 2019 (Mediapinta Oy) ja Kaikki mitä tiedän elämästä, 2019 (Mediapinta Oy). Näyttelyn fyysinen versio on esillä Seinäjoen pääkirjastossa Apila-kirjastossa 3.9.-30.9.2021. Näyttelyn avajaistilaisuus on...

Yrittäjänä ja kirjailijana teen työtä välillä aamusta iltaan. Vähän aikaa ja vähän rahaa - aloittelevien yrityksien armoton combo. Toisinaan työn ja vapaa-ajan välinen raja on hyvin häilyvä ja vietän liian vähän aikaa perheeni ja läheisteni kanssa, pelkkä yhteydenpitokin uupuu.

Tuntui hyvälle, kun minua pyydettiin mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoiden ja Into Seinäjoen yhteisprojektiin, joka tuo esille nuorten yrittäjien tarinoita.

Siivous & Kotipalvelu Lupaus on perustettu marraskuussa 2020. Alunperin toiminta on alkanut vuonna 2019. Yritys tuottaa puhdistuspalveluita ja kotityöpalveluita asiakkaan kotiin, vapaa-ajan asunnolle sekä yrityksille.