Kaikki tekstit

Tuntui hyvälle, kun minua pyydettiin mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoiden ja Into Seinäjoen yhteisprojektiin, joka tuo esille nuorten yrittäjien tarinoita.

Siivous & Kotipalvelu Lupaus on perustettu marraskuussa 2020. Alunperin toiminta on alkanut vuonna 2019. Yritys tuottaa puhdistuspalveluita ja kotityöpalveluita asiakkaan kotiin, vapaa-ajan asunnolle sekä yrityksille.

Olin etsinyt vuoden verran hinta-laatusuhteeltaan sopivaa pianoa. Olin oikeastaan odottanut myös sopivaa hetkeä. Sopiva aika ja hetki tuli sen myötä, kun päätin lopettaa salibandyn.

Yrittäjyys

05.09.2020

Yrittäjyys sen eri muodoissa merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Maaliskuussa alkaneen yhteiskunnallisen tilanteemme vuoksi yrittäjyys on näyttäytynyt myös ihan uudessa kontekstissa.

Elämä antaa joskus merkkejä. Välillä on vaikea tietää, tulkitseeko merkkejä oikein, mutta toisinaan ei voi erehtyä. On pakko pysähtyä tai valita uudelleen.

Kevät on yleensä ikkunanpesujen kuuminta aikaa, mutta ikkunat voi pesettää aivan mainiosti kesäkuussakin, kun pahin siitepöly on laskeutunut.

Rekisteröin keväällä aputoiminimen Cordial Voice (engl. cordial = sydämellinen, syvä, voimakas). Olin pitkään pohtinut sopivaa aputoiminimeä.